Hvordan bygge Selvtillit


Det er ingen universell oppskrift på hvordan man skal bygge opp en god selvtillit da vi alle er forskjellig og responderer derfor på forskjellige ting.Men det er alltid steg man kan ta og prøve ut og deretter finne ut hva som passer best for deg. 

1. Forstå deg selv. Tanker som bygger deg opp fortsetter du å fortelle deg selv hver dag.

2. Gjør noe du er god på og bruk dette når du vil føle deg fri for negative tanker, som f.eks dans, sport, maling/tegning, baking osv.

3. Vær tilstede her og nå. Ikke tenkt for mye på hva som har gått galt i fortiden eller hva som kan gå galt i fremtiden. Vær HER akkuratt NÅ. 

4. Ta ansvar for din egen lykke. Du kan bestemme om du vil ha det gøy eller le eller skape god stemning rundt deg. Ingen har ansvaret for å få nettopp DEG i godt humør. Dette er noe du kan klare helt selv hvis du bestemmer deg for det.

5. Vær deg selv. Ikke forsvar dine interesser og hobbyer. Dette er det som gjør deg til deg. Og det skal du eie.

6. Lev livet med mening. Ikke bare sitt og se livet passere forbi deg. Men inspirer, forbedre, elsk og le! Påvirk andre mennesker positivt. Gjør et intrykk.

7. Ha balanse. Ikke ta på deg alt for mye for fort. Men ta også tid til å pleie deg selv og sårene dine. Men dvel ikke i det!

9. Feir deg selv når du lykkes og ikke slå deg selv ned når du ikke lever opp til dine egne forventinger. 

10. Vær en god person. En person du respekterer. (Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg)  Og ikke ta til deg dritt fra andre. 

quotelove
confidencequote


#selvtillit #byggesegselvopp #rebuild #yourself #confidence #tillit #troen #mentalt #psykisk #fight

4 kommentarer

Siste innlegg