Enkel Girl Gang Halloween look

Hvis du og jente gjengen skal på fest på Halloween er dette en perfekt ide hvis dere ikke vil gå for den mest kompliserte looken. 
Og her kan hele gjengen gå i matchende klær. 
Dette er altså Chanel nr.1 fra serien “Scream Queens” som er en grøsser komedie. Du kan da velge å kle deg som chanel nr.1, nr.2, nr 3 eller nr.5. 
Og nei, det er ikke en chanel nr.4, men det er flere karakterer å velge mellom hvis dere er flere! 

Og her gjelder det å ha lange vipper, så perfekt “clean” hud som mulig, og rosa lepper! Klærene du velger bør se dyre ut og så jentete som overhode mulig. 
Har du perlesmykke er det perfekt for Chanel nr.1. Chanel nr.3 bruker “ear muffs” hele tiden, så greit hvis en av dere er litt sensetiv mot høy musikk, god unnskylding til å slippe unna litt av bråket.


Ispirert av “Scream Queens” : 


#halloween2017look #halloween #screamqueens #simple #party #girlgang #girlpower

2 kommentarer
  1. Halloween er sammen med Beltanefesten Satanismens to “hellig”dager. De er som vintersolshverv og sommersolshverv, bare vridd rundt. Halloween er julens motstykke og er brakt til oss fra det sataniske USA. Barna læres opp til å hevne seg og det groteske får sitt feste. Halloween lampene var før i tiden fylt med menneaskefett og det hele er en svært grotesk tradisjon europeerne som dro til USA tok med seg.
   Alle helgensaften faller på den 31. oktober eller 1. november. Alle helgensnatt var opprinnelig en stor ildfestival i Britannia på druidenes tid. I skottland ble den satt i forbindelse med troen på at hekser, demoner og trollmenn var svært aktive akkuratt denne natta. Landsbyungdommer på denne tiden utførte paradoksalt nok magiske ritualer. Alle helgensaften er et bevis på menneskets ?demoniske? natur
   Church of satan i USA skriver; Spesielt 30. april, kalt Walpurgisnacht, er vårklimaet og årsdagen for grunnleggelsen av Satans kirke og er generelt kjent. Halloween, 31. oktober, er høstklimaet
   Julebukkene derimot sang for å få smake på julebaksten, mens halloween ungene læres opp i jævelskap
   Spørsmålet er om vi trenger dette?
   Se også; THE TRUTH ABOUT HALLOWEEN http://www.eaec.org/bibleanswers/halloween.htm

  2. Professor Drøvel: Halloween er en feiring som hedrer de døde. Og markerer at vi går inn i mørkere tider (slutten av høsten og vinter tider)
   Har ingenting med satanisme og gjøre. Er også en gøy feiring hvor man kan kle seg ut og gå på fest med venner. Og ja akkuratt det trenger man. Man trenger å gå ut og være rundt mennesker, og ja det er greit og av og til gjøre litt ekstra ut av ting. Man trenger noe som drar folk ut av husene sine og går og møter andre mennesker. Og det er aldri for mye å feire. Vi har alltid plass til flere sånne små feiringer.
   Og ja denne dagen er ment for å være litt mørk og kanskje til og med skummel. Men høsten og tidlig vinter er ganske mørk og litt skummel. Dagene er kortere, blader faller fra trærene. Denne dagen bare markerer dette.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg