En vanskelig situasjon

Den siste tiden har vært utrolig slitsom. 
Jeg har måtte deale med mennesker som kun tenker penger og ikke på menneskene involvert. Jeg har møtt mange problematiske mennesker gjennom årene, men dette er litt next level. 
Igjen, kan jeg ikke gå inn i detaljene. Men poenget er at det har vært utrolig slitsomt og rett og slett tappet meg for motivasjon og krefter.

Utrolig at det finnes slike mennesker. 

I går drev jeg og binget Shane Dawson (youtuber) sin serie om Jake Paul (også youtuber). Som de fleste sikkert vet så har det vært mye kontroversielt rundt Jake Paul og mange beskriver han som en sosiopat. Shane Dawson bestemte seg derfor for å undersøke dette. 
Dokuserien er intressant og verd å ta en titt på. Shane er også flink til å gjøre videoene spennede, og hele denne “creepy” viben som mange klagde på var noe jeg fant fengende med det hele. Men så elsker jeg skrekkfilmer jeg også, så det forklarer det. Episode 5 kommer i 21- tiden, så ser frem til å se hvordan ting utvikler seg og hva han til slutt konkluderer med i episode 8.

Nå er nok ikke disse menneskene jeg dealer med sosiopater (eller det vet jeg jo egentlig ikke), men mangel på empati er det definitivt. 

Jeg har lyst til å blogge og jeg har lyst å ta bilder og drive på med makeup looks. Men ting har bare ikke vært som det skal i det siste og det er enda ikke ordnet opp i. Forhåpentligvis ordner det seg snart! 

Og hvis dere vil sjekke ut den første videoen til Shane Dawson i Jake Paul serien legger jeg den inn her :

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg