Down for it

Denne helgen var formen dårlig. Noen ganger er pms symptomene bare ekstra problematiske som sikkert mange andre jenter kan skrive under på. 
Jeg har fått foreslått å droppe mens helt flere ganger, men føles som en veldig unaturlig ting å gjøre. Har du erfaring med dette så legg gjerne igjen en kommentar! Trenger råd! 

Jeg fikk derimot laget ferdig gresskaret mitt som jeg så bare lempet ut på trappen foran ytterdøren. Ble ikke lett å skjære ut noe da den hadde begynt å råtne så da endte det opp med at jeg lagde standar looken men med et slags skuddsår i pannen, da den var ekstra råtten der. Da jeg bærte den ut klarte jeg å få rødmaling utover klærene mine og endte opp med å gå med enhjørning onesie resten av dagen, matchet ikke hvordan jeg følte meg for å si det slik. 

Rundt denne tiden er det vanskelig å ikke la depresjonen ta over. Selv de letteste ting føles så utrolig vanskelig. 
Psykiske lidelser er dumt. 
Man kan ikke noe for at det oppstår og det er ikke alltid det er så utrolig mye å gjøre med det annet enn å ta små steg i riktig retning. Men jeg opplever det som å bli tatt over av en annen personlighet som ikke tilhører meg eller er meg. 
Kjenner meg ikke igjen i det og jeg føler den ekte meg er fanget langt inni der og jeg vet ikke hvordan jeg får henne fri igjen.

Men nå skal jeg ikke være deprimerende. 
Her er en Unreleased Miley sang
#pms #råd #mileycyrus #depresjon #helse

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg