I går prøve jeg og en kompis oss på å lage hjemmelaget sushi. Dette var altså første gang for oss begge, men jeg spesielt har savnet å bestille meg iSushi siden Corona begynte.
Jeg vil jo tro at det nå er ganske trygt å bestille, men tenkte uansett at det fortsatt er fint å kunne lage det selv også.
Billig derimot er det ikke. Sushi ingrediensene har noen heftige prislapper, men man får jo også laget en del.
Vi brukte:
Sushi ris
Sushi Nori – Seaweed
Salma laks
Avocado
Mango
Perfekte ser de heller ikke, men syntes likevel det ble ganske bra til å være første forsøk og med en kniv som kun var medium skarp. Jeg tror at jeg skal sjekke ut noen sushi kniver til neste gang.
Vi lagde noen med ris utenpå og noen med tangen utenpå. Tang utenpå blir definitivt ryddigere og enklere, men jeg liker best ris utenpå smaksmessig.
Legg gjerne igjen dine beste sushi tips i kommentarfeltet!